När livet tar en annan väg...

När livet tar en annan väg och det vänds upp och ner... skriver om min resa att bekämpa mina hjärntumörer. Att hitta vardagsglädje när inget är som det skulle bli.

Jag Twittrar.....

Publicerad 2016-01-31 11:52:19 i personligt,

Söndag förmiddag, men för mig är det långmorgon. Har börjat få denna morgon som en riktig favoritmorgon, ägnar den åt livet i en salig blandning, min simultankapacitet är enorm och jag är samtidigt aldrig så rofylld som i denna stund. Nybryggt kaffe, rostat bröd, hallonmarmelad, ost och apelsinjuice. Facebook och Twitter, Kyrkans tidning och Lördagskrysset, Tv och radio, dock inte samtidigt, någon måtta får det vara.
Jag har nyligen klivit in i Twittervärlden och ja den är litet.....annorlunda mot den värld som jag lever i, men jag blir som alltid nyfiken och intresserad, vem är människan bakom tweeten (ett nytt ord som jag lärt mig, på Twitter gör man en Tweet eller Retweet......).
Det är liksom andra världar där inne i Twitterrummet, man kliver in och lämnar på något sätt den vanliga världen.... det finns otroligt modiga människor som vågar skriva och stå för saker offentligt och det finns de som man undrar över hur de mår...många är dom som kastar ut känslor och åsikter i stundens hetta...här förekommer helt vardagliga reflektioner över privata vardagshändelser, riksintressanta händelser sprids som en löpeld med olika infallsvinklingar, man inser snabbt att här kan man "prata" med både kända och icke kända människor på gott och ont.... med ett begränsat antal bokstäver gäller det att sammanfatta sig kort och ändå få fram det man vill, lärorikt i sig men det blir också mycket oklarheter, vad menar hen egentligen.....
Själv har jag twittrat med bl.a Morgan Alling, Göran Hägglund, Mattias Linderholm - P4 Östergötland mfl och blivit tillfrågad att delta i Klassisk morgon i P2 !?!? - jag skrev att vi spelar klassiskt på morgonen på förskolan för att ge barnen en lugn start på dagen, jag mailade en beskrivning men avstod deltagande....litet feg.... Som sagt att twittra är......annorlunda, jag tycker det är roligt och jag får en inblick i hur olika vi människor ser på det som händer i vår värld.....och jag kan genom att "retweeta" lyfta fram det så att fler kan ta del av det.Just nu fokuseras det kring händelsrna på SergelsTorg som skett i helgen. Jag har hittat ännu ett sätt att stimulera min hjärna när kroppen måste vila och jag inte vill läsa eller se på Tv. Vad andra tycker om fenomenet bryr jag mig inte om, jag gillar det!
Förövrigt kommer dagen innehålla födelsedagsfirning, Skärgårdstrollens pappa fyller år och bjuder på tårta så idag blir jag tankad med gos och mys <3 och ikväll är det ännu ett avsnitt av "Tungt vatten" - en norsk serie baserad på verkliga händelser under andra världskriget, den är riktigt bra och ännu ett sätt att ta del av det som hände.... Önskar er en fin dag i Härvarons tecken och att ni hittar ett och annat smultron!
-

Om

Min profilbild

Åsa

När livet tar en annan väg och det vänds upp och ner... skriver om min resa att bekämpa mina hjärntumörer. Att hitta vardagsglädje när inget är som det skulle bli.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela