När livet tar en annan väg...

När livet tar en annan väg och det vänds upp och ner... skriver om min resa att bekämpa mina hjärntumörer. Att hitta vardagsglädje när inget är som det skulle bli.

Det värker av naturens prakt och.....fibro...

Publicerad 2016-05-28 17:57:14 i

Tänk så otroligt mycket fint som finns i vår natur, jag hänförs ständigt av nya upplevelser. Det är så vackert med dessa försommarängar fyllda med smörblommor och hundkex...
.Alldeles vid vägkanten hittade jag den lilla men ack så söta blomman Veronica...
Dessa ängar som kräver att djur betar, vilket inte är en självklarhet idag. Det lönar sig inte att vara lantbrukare, sorgligt....Hade i alla fall turen att vara på landet samma dag som sjutton ystra små kalvar släpptes ut på bete i vår hage! Tack och lov att den fortsätter att vara betesmark......det är i denna hage som jag har mina allra bästa smultronställen! 
Vad gäller min hälsa så är det värkigt värre. Jag sjukgympatränar i små doser varje dag hemma och i bassäng en dag per vecka. Tyvärr blir jag allmänvärkig och utmattad men jag ska kämpa på och ge det tid, tanken är att  jag ska bygga upp muskelatur för att avlasta men jag har en känsla av att min värk är " vanlig fibrovärk" och då är träning inte rätt medicin men man måste ju prova och ge det en chans....även om jag innerst inne själv tror att det inte är riktigt rätt....Just nu känns det som jag mår sämre, nästan som innan jag blev sjukskriven.....
Längtar till jag kan simma mina älskade simturer i riktig sjö, det är grejer det! 
 
 

Om

Min profilbild

Åsa

När livet tar en annan väg och det vänds upp och ner... skriver om min resa att bekämpa mina hjärntumörer. Att hitta vardagsglädje när inget är som det skulle bli.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela