När livet tar en annan väg...

När livet tar en annan väg och det vänds upp och ner... skriver om min resa att bekämpa mina hjärntumörer. Att hitta vardagsglädje när inget är som det skulle bli.

Gräsänkehelg

Publicerad 2017-08-27 18:36:22 i #personligt,

 
 
Gräsänkehelg, velade länge och väl om jag skulle vara hemma eller på Måltorp och det blev Måltorp, vilket jag är väldigt glad för! Känner mig så fri och lätt inombords här ute i paradiset
Sugen på kräftor...
 
......och i brist på sällskap fixade jag eget kräftmys på verandan. På radion gick finalen av p4extra av stapeln och jag fick till riktig feststämning i ensamheten. Dessutom vann min favorit från Leksand Stiko Per Larsson!!
 
Idag har jag läst ut en bok som jag umgåtts med länge, den var svår att komma in i men ju längre jag kom desto mer växte den. Den handlar om två unga människors liv under andra världskriget! Jag rekommenderar den varmt och dessutom viktig i vår tid såsom världen ser ut idag!
Att vara helt själv  ifrån civilisationen är inte helt enkelt, det är många tankar och funderingar som kommer. Att våga känna efter hur jag känner, tillåta vemodet komma fram, hantera ensamheten....jag väljer att göra detta och jag växer inom mig. Det är tryggt att veta vem jag är utanför ekorrhjulet. Allt det fina och positiva överväger och den andra biten är en del av livet.
 
Tillbaka hemma sitter jag ute till solen går ner bakom äppelträden 
 
 

Om

Min profilbild

Åsa

När livet tar en annan väg och det vänds upp och ner... skriver om min resa att bekämpa mina hjärntumörer. Att hitta vardagsglädje när inget är som det skulle bli.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela