VARDAGSSMULTRON

Här kommer jag att reflektera över fina smultron i vardagen, att förhålla sig till livet ur ett positivt perspektiv.

Sommarens finaste dag!

Publicerad 2017-08-12 12:36:00 i Allmänt,

Igår kom sommaren med en riktigt fin dag och kväll. Själv gav jag mig ut till mitt paradis så fort jag kunde och gick direkt ner till badbergen. 
Ahhhh!!!!!!!
Här har jag badat i många år, ända sen jag lärde mig simma, så ca 50 år lär det bli. När jag sitter där på samma klippa och blickar ut över Ärlångens vatten, ser jag en natur som i princip ser ut på samma sätt år efter år. Jag inser hur jag kan varenda färgskiftning, kontur och vy inom mig.
 
 
 
 
 
 
Badet gästas ofta och på senare år av människor med annat ursprung  Jag kom att tänka på ikväll hur olika våra liv varit - Vi detta naturbad sitter jag med min barndoms vyer och ingenting är förändrat, för dem är det ett naturbad som de lyckats hitta i sitt nya land och liv.
För 50 år sen såg deras tillvaro ut på ett annat vis, kanske hade de ett paradis i det forna Jugoslavien....och kanske de här finner samma naturnära ro och stillhet som jag.
Vi känner numer igen varann, hejar och pratar litet och jag blir glad när de är här. Jag upplever mer gemensamt med dem än de familjer som inte riktig inser vad lyhördhet och respekt för andra badande innebär och som invaderar detta bad stundtals...men de kommer och går medan vi består, vi är olika, inget jag kan göra så mycket åt...men igår kväll var vi homogena badbergsbesökare och med varmt hjärta vinkar jag hej till mannen som fiskar ute vid ön och kommer iland ibland, vi känner igen varann nu!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åsa

Jag är en gift kvinna på 55 år med tre vuxna barn och två goa barnbarn. Lever med Fibromyalgi sedan många år tillbaks. Startade denna blogg för att dela med mig hur jag genom att hitta smultron i vardagen och förhålla mig till Fibron lever ett innehållsrikt liv. Att leva i Härvaro och fokusera på det jag kan fyller mitt strå av smultron

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela