VARDAGSSMULTRON

Här kommer jag att reflektera över fina smultron i vardagen, att förhålla sig till livet ur ett positivt perspektiv.

Fyller måbradepåerna!

Publicerad 2016-12-10 17:03:34 i Allmänt,

God eftermiddag, jag har precis slagit mig ner efter litet matförberedelser, det ska bli en grönsaksgratäng med en kotlett därtill.
Jag fyller mina måbradepåer ordentligt nu dessa dagar. Var tidigare idag på ortens lilla julmarknad och då ingår ett besök i Bomtorpet för att dricka glögg och träffa tomten. Det är Wist hembygdsförening som har ett litet soldattorp i byn och där kliver man verkligen in i en dåtid. Det är så mysigt med glöggdoften och en sprakande, värmande brasa i kakelugnen. När man bor i ett sådant här litet samhälle då känner man många, så det blir flera små pratstunder både här och där, härligt!
 
Jag gillar att göra det julmysigt, frossa är att ta i men.....hyacinter, amaryllis, några tomtar och apelsiner stärker adventskänslan! julen är ju så förknippad med dofter.
En tomte är egentligen Christoffers, men den har blivit kvar här hemma och det känns som jag får en daglig Christofferdos genom den...
 
 
Igår kom en tidig födelsedagspresent, David träffade återigen rätt, en ny julskiva med Anna Stadling. Hennes röst kryper innanför huden och det är en julskiva jag kan rekommendera!
                            Önskar er en fin kväl! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Åsa

Jag är en gift kvinna på 55 år med tre vuxna barn och två goa barnbarn. Lever med Fibromyalgi sedan många år tillbaks. Startade denna blogg för att dela med mig hur jag genom att hitta smultron i vardagen och förhålla mig till Fibron lever ett innehållsrikt liv. Att leva i Härvaro och fokusera på det jag kan fyller mitt strå av smultron

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela